Om oss

Vårt mål är att ge er rätt utrustning och service som ger er mervärden och ökar er konkurrenskraft. Allt så att ni kan fokusera på er verksamhet och bli ännu mer lönsamma.
 
Nedan kan du läsa mer om oss. För vår tidslinje – klicka på knappen!

Tryggt samarbete i alla led

Mared IndustryTech AB, tidigare Mared Industrial Engineering, erbjuder automationslösningar, anläggningar och utrustning inom träbearbetning och förpackning.

 

Kvalitet, kompetens och service sedan 1967

En slogan som hängt med länge. Men faktum är att den håller än.

Vi på Mared IndustryTech kan det här med träbearbetning och packning men så har vi ju också arbetat med det sedan 60-talet. Vi arbetar tillsammans med maskinleverantörer som också kan sin sak, som ligger i den tekniska frontlinjen och som har lång erfarenhet inom sina respektive områden.

 

Tryggt samarbete i alla led

Vårt mål är ge er rätt utrustning och service som ger er mervärden och ökar er konkurrenskraft. Allt så att ni kan fokusera på er verksamhet och bli ännu mer lönsamma.

 

”Driftsäkra maskiner från världsledande tillverkare tillsammans med ett välutbyggt servicenät borgar för att ni får ut mesta möjliga av er investering. Skräddarsydda helhetslösningar som ökar er lönsamhet och trygga serviceavtal som ökar er driftsäkerhet.

Det får du hos Mared.”

 

 

IndustryTech AB är en del av Mared Group

 

Mared Group är en familjeägd koncern med bas i Huskvarna men har även en enhet i Tidaholm. Resan startade på 60-talet och idag är vi fem bolag med verksamhet inom träbearbetning, återvinning/bioenergi, automation, komponentförsäljning till industrin samt lösningar inom dörrautomatik.

Vi har en omsättning på ca 180 MSEK och ett 50-tal anställda.

Vi lever efter våra värderingar som är: Jämlikt, Hållbart, Engagerat, Ärligt och Professionellt.

 

I koncernen ingår även följande bolag:

 

Mared SustainTech AB – tidigare Ingenjörsfirman J Mared – erbjuder automationslösningar inom återvinning/avfall och energi/biomassa.

 

Mared Automation AB – tidigare Elf Automation – erbjuder kundunika automationslösningar till industrin.

 

Mared Components AB – tidigare Mekankomponenter/MEKOM – erbjuder komponenter till tillverkningsindustrin, såsom fästelement, maskinskydd, maskinbelysning, termostater och ventiler. Allt från främst europeiska tillverkare.

 

Mared EntryTech AB – tidigare Avancerad Entréteknik – erbjuder dörrautomatik och vägreglering till alla typer av fastigheter.

 

Mared BizServices AB – tidigare Mared Group Services – arbetar med ekonomi, HR, marknad, lager och logistik för de affärsdrivande bolagen i koncernen.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på knappen så hittar du våra kontaktuppgifter.