Rätt delar till rätt pris

Reservdelar, support och service

Genom över 50 års erfarenhet från branschen har vi byggt upp en unik kompetens för att tillhandahålla reservdelar, tillbehör, slitdelar och service.

Reservdelar

Med mer än 50 års erfarenhet och verksamhet inom branschen har unik kompetens byggts upp för att tillhandahålla reservdelar, tillbehör, slitdelar och service. Väl utvalda leverantörer gör att vi kan erbjuda fantastisk kvalitet till rätt priser. Har du koll på detaljerna så märker du att det gör skillnad.

Sök och du skall finna. Vi tar fram de delar du behöver om det så gäller utkastskydd, matarhjul, sugkoppar eller slang.

 

Ring 036-38 78 70

Mejladress: parts.industrytech@mared.se

 

Eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Support och service

Att den utrustning man investerar i är tillgänglig, i produktion och ger rätt kvalitet är nog viktigast av allt. Det är då som ni får igen pengarna för er investering – det är därför som vi har vår serviceorganisation, för att hjälpa er få maximalt av er investering.

 

Löpande underhåll och serviceavtal.

 

Installationer, akutservice och utbildningar är en sak, men med all utrustning måste också det förebyggande underhållet skötas. Det kan naturligtvis göras lite då och då, men bästa sättet är att teckna ett serviceavtal. Vi tecknar inte bara serviceavtal och gör reparationer på egna maskiner utan även på andra fabrikat.

 

Ladda ner TeamViewer

 

Ring 036-38 78 24

Mejladress: support.industrytech@mared.se

 

Eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Vad gäller ditt ärende?
Namn(Obligatoriskt)