Barberán och Giardina

Ytbehandling

Ytbehandling omfattar ett otal olika tekniker från lack-och sprutautomater, högglans, UV-lack till tekniker för foliering och digital printing. Som leverantörer av maskiner för ytbehandling samarbetar vi med Barberán och Giardina.

Barberán

Alltid med den senaste teknologin utvecklar Barberán maskiner som gör det möjligt för deras kunder att erbjuda produkter som är uppdaterade enligt de senaste trenderna på marknaden.

Barberán specialiserar sig på att designa och tillverka maskiner för laminering, lackering, foliering och digital printing för möbelindustrin.


 

Giardina

Giardina Group designar och tillverkar kompletta ytbehandlingssystem för träbaserade element med användning av de bästa tillgängliga teknologierna. Varje system är utformat enligt de specifika behoven hos varje kund för att tillhandahålla den mest lämpliga lösningen för de egenskaper som krävs av investeringen.

Förutom för träindustrin är Giardina Group en världsledande aktör inom ytbehandlingsteknologier för glas, kompositmaterial, plast och metall.

Kontakt

Vill du veta mer om de maskiner för ytbehandling vi kan erbjuda?

Försäljning

036-38 78 20

info.industrytech@mared.se