Panhans & Agazzani och Casadei

Standardmaskiner för träbearbetningsindustrin

Mared IndustryTech erbjuder flertalet standardmaskiner för träbearbetningsindustrin såsom bandsågar, bordsfräsar, justersågar och rikt-/planhyvlar. Allt som kan behövas i ett snickeri eller en tillverknings­industri.

Panhans & Agazzani

Agazzani kommer ursprungligen från Italien men numera tillverkas dessa i Tyskland. Maskinerna tillverkas av Panhans Hokubema, en av de största inom bandsågar idag vilket har höjt kvalitén och service.

Omfattande utbud av tunga maskiner för att passa de flesta applikationer. En svetsad stålram med gjutjärnshjul ger en tyst, vibrationsfri prestanda.

Bandsågarna finns i storlekar från 400 till 900 mm. Agazzani tillverkas även som klyvbandsågar 800 resp. 900 mm med tillhörande matarverk.

 

Panhans startades redan 1918. Tyska kvalitetsmaskiner när de är som bäst.

Ett gediget sortiment av standardmaskiner ex. bordsfräsar, rikt-/planhyvlar, justersågar, bandsågar, långhålsborrmaskiner och tillbehör till standardmaskiner. Maskinerna tillverkas i Sigmaringen, i södra Tyskland. Sedan starten har ca 80 000 maskiner levererats varav ca 60 000 fortfarande är i drift. Mared har marknadsfört Panhans produkter i Sverige sedan 1975.


 

Casadei

Casadei startade redan 1945 och har en lång tradition inom design och tillverkning av träbearbetningsmaskiner och lösningar för träbearbetningsindustrin. Sedan sammanslagningen, 2008 med Busselato har man fortsatt att växa på marknaden.

Casadei erbjuder flertalet standardmaskiner för träbearbetningsindustrin såsom automatiska panelsågar, bandsågar, borrmaskiner, bearbetningscentra, kombimaskiner, kantlistsmaskiner, hyvlar, bandslipmaskiner och mycket mer.

Kontakt

Vill du veta mer om våra standardmaskiner?

Försäljning

036-38 78 20

info.industrytech@mared.se