Wemhöner, Italpresse och Bonacin

Pressar

Mared IndustryTech samarbetar med ledande leverantörer som Wemhöner, Italpresse och Bonacin för att erbjuda högkvalitativa pressar som möter de mest krävande behoven. Här finns hela utbudet från fanér- och laminatpressar till skåp- och rampressar.

Wemhöner

Wemhöner – tekniskt ledande för maskiner och utrustning inom pressning och ytbehandling. Teknik, kvalitet, innovation – det är de tre pelarna i framgångssagan om Wemhöner sedan mer än 85 år.

Wemhöner Surface Technologies, med sin omfattande kompetens inom pressning av trä och trämaterial, tog upp produktionen av system för kortcykelpressning för 40 år sedan och de fortsätter att utveckla en standard för teknik som är oöverträffad när det gäller hastighet, tillförlitlighet och tillräcklighet.

En leverantör att lita på.


 

Italpresse

Italpresse är din leverantör av hydrauliska pressar.

Sedan 1954 har Italpresse designat och tillverkat ett brett utbud av hydrauliska pressar och kompletta produktionslinjer med inriktning på pressning, avsedda både för snickerier och stora industrier inom flertalet sektorer. Från manuella pressar för fanér och laminat till kompletta presslinjer för dörrar, golv och laminat.


 

Bonacin

Bonacin tillverkar skåppressar till olika ändamål och bra pris. Minimalt underhåll och låga driftskostnader är utmärkande egenskaper. Modell Nina är en halvautomatisk skåppress med manuell in- och utplockning. Modell Pinta är en helautomatisk genommatningspress med automatisk avläsning av skåpets dimensioner.

Kontakt

Vill du veta mer om vilka pressar vi kan erbjuda?

Försäljning

036-38 78 20

info.industrytech@mared.se