Hebrock, OTT och Vitap

Kantlistmaskiner

Mared IndustryTech samarbetar med ledande leverantörer som Hebrock, Vitap och OTT för att erbjuda högkvalitativa kantlistmaskiner som möter de mest krävande behoven inom kantlistning och kantbearbetning.
Hebrock kantlistmaskin

Hebrock

Sedan 1980 har framgången hos tyska Hebrock byggt på specialanpassade produkter med hög kvalitet för kantlistning. Företaget bygger mindre och medelstora maskiner för list på rulle eller massiva lister.

Den senaste tekniken, Nollfog, har blivit en succé. Ett hetluftaggregat används för att listen ska smälta fast mot arbetsstycket utan att använda lim. Fogen är näst intill osynlig = Nollfog. Fullt jämförbar med lasertekniken men till ett mycket lägre pris.


 

OTT

OTTs mål är att hitta den perfekta lösningen för varje kund. Den traditionella snickaren såväl som möbelindustrin behöver maskiner som levererar perfekta resultat dag efter dag. OTTs maskiner är byggda för industriell produktion med robusta stativ och stabila aggregat.

 


 

Vitap

Redan 1954 startades Vitap av två ingenjörer. Redan från början specialiserade man sig på konstruktion av träbearbetningsmaskiner.

I början av 80-talet omorganiserades företaget och sedan 1987 har Vitap lanserat 22 nya modeller som har varit mycket framgångsrika, så mycket att Vitap idag exporterar till mer än 60 länder i världen. Vitap är specialiserat på att kantlista figurativa format och skivor.

Kontakt

Vill du veta mer om våra kantlistmaskiner?

Försäljning

036-38 78 20

info.industrytech@mared.se