Altendorf

Justersågar

Altendorf är branschens troligtvis mest kända varumärke – men det är heller inte konstigt. Altendorf har tillverkat kvalitetsmaskiner i över ett sekel och sedan över 50 år koncentrerar man sig uteslutande på sågar.

Hand Guard justersåg

Altendorf har utvecklat en ny justersåg vars optiska system är det enda i sitt slag på marknaden och ett branschgenombrott när det gäller teknisk säkerhet.

Med hjälp av AI varnar sågen om du kommer för nära med handen, och om du trots det kommer för nära, blixtsnabbt sänker klingan.

Det unika systemet med två kameror för tidig detektering, skyddar inte bara era anställa utan även era beställningar.

Hand Guard baseras på tidig detektering av en risksituation. Två kraftfulla kameror avläser handens exakta position i förhållande till sågklingan. Kamerorna samlar oavbrutet in data som bearbetas och löpande utvärderas av ett kraftfullt handdetekteringsprogram. Om systemet detekterar en farlig situation, elimineras risken på bråkdelen av en sekund. Inom 0,25 sekund, sänks sågaggregatet och sågklingan stoppas.

Övriga justersågar från Altendorf

Altendorf lägger mycket kraft på att tillverka världens bästa sågar och inget annat. Det är 100% fokus på utveckling av sågar genom att förfina kvalitet, stabilitet, hjälpmedel och operatörsvänlighet så att ALLA skall kunna få så bra justersåg som möjligt.

Mared IndustryTech kan erbjuda samtliga sågar från Altendorfs utbud.

Justersåg Altendorf F 45

 

Justersågen Altendorf F45 är vidareutvecklad och ett mästerverk av teknologi och design. Justersågen har ett nydesignat maskinstativ som kombinerar fantastisk vridstyvhet med ett minimum av vibration, ny slät frontdesign med bra fotutrymme som gör det möjligt att jobba smidigt närmre maskin och arbetsstycke med maximal precision.

Justersåg Altendorf F 25

 

Altendorf justersåg F25 är en kompakt och lätthantering allroundsåg som, oavsett om du är nybörjare eller proffs, gör dig mer produktiv.

Material som skivmaterial, massivt trä, träliknande material eller extruderade profiler kan bearbetas enkelt tack vare bästa precision, enkel hantering och utmärkt skärkvalitet. En maskin för både nybörjare och proffs helt enkelt!

Altendorf justersåg F25

Justersåg Altendorf WA 80

 

WA 80 gör det möjligt för dig att framgångsrikt anta alla materialutmaningar: oavsett om du arbetar med trä eller plast. Med sin genomtänkta design och robusta byggkvalitet gör den lätt arbete med enkla men exakta kvadratskärningar genom komplexa vinklar. Maskinen är färdigutvecklad och monterad i Tyskland och sätter ett nytt riktmärke för glidbordssågar vad gäller pris och kvalitet. Det kommer att garantera framgången för ditt företag.

Kontakt

Vill du veta mer om Altendorfs justersågar?

Försäljning

036-38 78 20

info.industrytech@mared.se