Masterwood, Intorex och Pade

CNC-maskiner

Vi erbjuder en omfattande uppsättning CNC-maskiner som kombinerar avancerad teknik med pålitlig prestanda för att möta kraven inom modern tillverkning. Med fokus på precision och effektivitet har de blivit en viktig del av olika industrier runt om i landet.
CNC från Masterwood

Masterwood

Mared IndustryTech är stolt leverantör av Masterwood, en italiensk tillverkare känd för sin genomgående höga kvalitet. Vi kan erbjuda CNC-maskiner från samtliga av deras CNC-serier. Nedan kan du läsa om några av dem. CNC-maskinerna finns både som balkmaskiner, nestingbord med 3 / 4 eller 5-axliga bearbetningar.

Project-serien är maskiner som är modulära och kan byggas efter önskemål. Här finns både standard CNC lämpliga för ett snickeri upp till industriella tillämpningar.

Winner är Masterwoods standardmaskiner som är förkonfigurerade med färre tillval och optioner. Maskinerna täcker ett stort område med olika tillämpningar och passar bra för olika snickerier och även för industri.

 

Masterwood Winner 385

 

Intorex

Spanska Intorex SA grundades 1982 och tillverkar maskiner med flexibla, innovativa och effektiva lösningar. Intorex har kontinuerligt utvecklat nya produkter med betydande innovationer och har därigenom blivit en ledande tillverkare av CNC-maskiner för svarvning och CNC bearbetning på material uppspänt mellan dubbar. Maskinerna används främst inom möbeltillverkning, men även trappor och flerdimensionella, komplexa detaljer som inte kan köras i en normal CNC.

Svarvning är en ganska självförklarande process där vi tillverkar runda detaljer som stolsben, ryggpinnar, trappdetaljer.

Med tillverkning mellan dubbar menar vi det som påminner om fleraxliga maskiner i metallindustrin. Här kan det vara flera spindlar som bearbetar arbetsstycket. Detaljen kan roteras och indexeras vilket gör att vi kan tillverka flera komplexa ytor, svängda bordsben m.m.


 

Pade

Sedan 1965 har Pade lanserat hundratals modeller av maskiner som har präglat varje historisk epok: från rent mekaniska maskiner till dagens CNC-arbetscentra som är helt automatiserade. Produkterna är utformade och byggda enligt de allra högsta ingenjörs- och tekniska standarderna. Målet är att erbjuda ett komplett sortiment med dedikerade lösningar som tillämpas på varje industris specifika behov.

Dagens maskiner är tekniskt högt utvecklade CNC-maskiner med många axlar, flerspindliga och ofta med flera arbetsbord. Portalmaskiner eller traditionellt stående. Uppspänningarna kan vara mycket komplexa då vi bearbetar svåra 3D detaljer. De flesta maskinerna har en hög grad av kundunik anpassning för att ge den bästa produktiviteten.

Kontakt

Vill du veta mer om våra CNC-maskiner?

Försäljning

036-38 78 20

info.industrytech@mared.se