Daloc väljer Mared

Daloc tillverkar säkerhetsdörrar och anser sig vara skandinaviens främsta och mest utvecklade tillverkare av klassade dörrar i stål och trä – och vi är benägna att hålla med.

Lägenhets- och instutitionsdörrar, dörrar för offentlig miljö, portar och ståldörrar med mera, allt av högsta kvalitet och mot högt ställda krav.

 

Daloc har byggt upp kanske världens modernaste tillverkning av dörrar. Det ställs höga krav på Daloc när det gäller design, kvalitet, leveranssäkerhet, korta leveranstider och klassning, dörrarna testas bl.a. av SP. Daloc ställer också höga krav på sin produktionsutrustning och sina leverantörer. Vi känner oss därför extra stolta då vi inte bara har fått leverera en anläggning utan fått förnyat förtroende flera gånger och levererat olika utrustning för olika uppgifter.

 

Som exempel kan nämnas det helautomatiska flödet för enstycks, ordervis, tillverkning av dörrblad. Från automatisk plockning av material, via limmning, pressning, formatering och bearbetning vidare till ytbehandling med automatisk färgväxling osv. till montagestationer för beslag. Flera hunda dörrar per skift med bara ett par övervakande operatörer. Efter beslagningen packas dörrbladen för utlastning vilket är första gången någon rör vid materialet sedan någon ställde dit en pallar med fyllning och skivor i början av linjen.

 

Exempel på levererad utrustning från oss på Mared IndustryTech och vårt systerföretag Mared SustainTech: IMA kantlistmaskiner, Wemhöner etagepress, Kraft beslagsfräsar och hanteringsutrustning, Beth hyvel, Vecoplan rivare och skrapmatargolv, Adelmann brikettanläggning med mera.

Johan Lund, säljare på Mared IndustryTech AB

Kontakt

Johan Lund

036-38 78 46

johan.lund@mared.se