Heesemann & Loewer

Bredbandsputsar, putsning och borstputsning

I över 90 år har Heesemanns putsar varit kända över hela världen för sitt excellenta putsresultat, tillförlitliga konstruktion, ekonomiska funktion och en effektiv service.   Loewers mål är att utveckla den bästa lösningen för borstsputsning av profiler och solidmaterial. Här finns olika applikationer inom dörrar och fönstertillverkning som exempel.

Heesemann

Heesemann erbjuder bredbandsputsar för många olika tillämpningar. I utbudet finns putsar för det lilla snickeriet upp till industriella tillämpningar inom golv/parkett med hastigheter upp till 140m/min. Applikationer inom lackslipning, kalibreringsputsar, fanér, kreativa effekter, högglans produktion.

 

Instegsmaskinerna börjar med SWT-100 och HSM Compact. Börjar med 2-3 aggregat för kalibrering och finputsning av solidträ till fanér och lackslipning.

 

Vanliga maskiner för lite större tillämpningar är MFA Impression och MAF 10. Både som stand-alone och linjemaskiner. Här kan vi också inkludera borstaggregat för 3D-slipning och strukturborstning. Maskinerna kan utrustas med upp till 5 aggregat (MFA) och 8 på MAF 10. Aggregat såsom slipning med rulle, sektionerad dyna, fräskutter, tvärband, olika bortslösningar etc.

 

För riktigt krävande tillämpningar inom CLT, solida golv, parkett och dylikt är nästa steg att gå upp till LSM 8 serien. Här finns extremt kraftfulla maskiner som klarar att köra 140 m/min under flera skift.


 

Loewer

Loewer är sedan 1965 tillverkare av i huvudsak putsmaskiner till fönster, dörrar och limträproduktion. Idag är produktionen helt inriktad på bandputsmaskiner för smala detaljer samt borstsputsmaskiner för lister, hyvlade komponenter och borstputsmaskiner för breda linjer.

Oavsett om du letar efter en maskin för profilerade dörrar, fronter eller träfönster eller den senaste sliptekniken för profiler eller träbalkar, så har Loewer den idealiska lösningen för dig

Kontakt

Vill du veta mer om våra bredbandsputsar? Välkommen att höra av dig!

Försäljning

036-38 78 20

info.industrytech@mared.se